eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε της Σχολικής Επιτροπής της Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας !

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΠΡΟΣ κ. ΣΤΡΙΓΚΟΥ:

Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε της Σχολικής Επιτροπής της Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας !

κ. Πρόεδρε της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας, συγχαρητήρια!!! 
Περάσετε με επιτυχία το τεστ αντιμετώπισης διαφωνούντων, αντιφρονούντων και αντιπολιτευομένων. Πήρατε τα εύσημα του κ. Δημάρχου, ο οποίος έχει θεσμοθετήσει ως αντιπροσωπευτικό του μέσο το facebook. 
Κατατροπώσατε τους ενοχλητικούς αντιπάλους και όλους αυτούς που τολμούν και δεν χειροκροτούν.
 Όλους αυτούς που όχι μόνο δεν επευφημούν αλλά έχουν και το θράσος να αμφισβητούν το πρωτοφανές και πρωτόγνωρο έργο της Δημοτικής αρχής. 
Είναι να απορεί κανείς πως τολμήσαμε εμείς που δεν γνωρίζουμε από δημόσια διοίκηση, να αμφισβητήσουμε τους Μετρ του είδους. Μόνο κάτι να ρωτήσουμε και με όλο το σεβασμό! Ανακοινώσατε ότι έγιναν έργα πριν αυτά γίνουν; ανακοινώσατε την επισκευή του καυστήρα στις 17/2 αλλά αυτή έγινε μόλις χθες 23/2 και μόλις χθες έγινε και η ανάρτηση του εντάλματος πληρωμής. Αλλά και πάλι συγγνώμη! Μήπως πρέπει να υπάρξουν χωριστά παραστατικά προμηθευτών και υπηρεσιών; Υπάρχει κάποια απόφαση, κάποια συμφωνία για τις εργασίες οι οποίες χρειάζονταν, εν προκειμένω, στον καυστήρα του Δήμ. Σχολείου Θερμησίας ή όσο πάει; Οι τοπικοί τεχνίτες ρωτήθηκαν και δεν ενδιαφέρθηκαν να αναλάβουν το έργο; 
Να υποθέσουμε ότι δωρεές στο Δήμο Ερμιονίδας γίνονται πρώτη φορά; 
Μήπως έχει και κάποιος άλλος δημότης την ευαισθησία και τη δυνατότητα να πάρει χορηγίες ή μόνο εσείς μπορείτε; 

Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων φροντίζουν για δωρεές τις οποίες σπεύδετε να οικειοποιηθείτε και πριν την ώρα τους; 



Μήπως κατά την πάγια τακτική σας, όποια επιτυχία υπάρχει και απ' όπου και αν προέρχεται, την προπαγανδίζετε ως δικό σας επίτευγμα για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους! Αντιθέτως όχι μόνο κρύβεστε και δεν απαντάτε, κάτι που εκ συστήματος και κατ΄ εξακολούθηση πράττει ο κ. Δήμαρχος στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, όταν δεν σας συμφέρει αλλά προσπαθείτε να φορτώσετε ότι κακό γίνεται, στους αντιπάλους σας για να καλύψετε τη δική σας ανεπάρκεια. 
κ. Πρόεδρε της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας, ο θεσμός της αντιπολίτευσης αποτελεί πυλώνα της δημοκρατίας. Οι ερωτήσεις και οι παρατηρήσεις εντός των πλαισίων του αντιπολιτευτικού ελέγχου πρέπει να γίνονται σεβαστές από τη Δημοτική αρχή. Είστε υποχρεωμένοι να απαντάτε μέσω ημών στους δημότες. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ελέγχουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 
Όσο και αν αυτό ενοχλεί τις ιδεοληψίες σας. 


Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη; Κατά την άποψη του κ. Δημάρχου η αντιπολίτευση είναι χρήσιμη μόνο όταν προτείνει θέσεις τις οποίες θα υλοποιεί η συμπολίτευση και θα τις παρουσιάζει, προφανώς, ως δικές της.

Να λοιπόν μία δημιουργική επισήμανση κ. Δήμαρχε.

Φροντίστε να τακτοποιηθεί το θέμα.




                                                                       





ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ. 
ΑΥΡΙΟ;
Άκρως επικίνδυνο!!!  Μικροπολιτική; 
....... Εξαρτάται.