eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

''Ανάπτυξη Οικιστικού συνόλου “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

''Oταν οι Έλληνες σκεφτόμαστε και αγωνιζόμαστε πετυχαίνουμε πολλά !
Διαβάστε την ιδέα του κ Ευάγγελου Γούτου''

ΘΕΜΑ: Ανάπτυξη Οικιστικού συνόλου “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”
“Πρόταση Προτιμήσεως Δικαιώματος μερικής εξαγοράς και χρήσης μισθίου 6.150 στρεμμάτων περίπου, για την αξιοποίηση ακινήτου, ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου (η παραπάνω έκταση περιλαμβάνει το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, εμβαδού περίπου 5.300 στρεμμάτων, πλέον 850 στρεμμάτων περίπου έως την παραλιακή ζώνη).”

ΘΕ΢Η: Περιφέρεια Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Περιφέρεια Αττικής - Ελλάδα
Οικιστική – Θεματική - Τουριστική Ανάπτυξη Ακινήτου Εκτάσεως 6.150 στρεμμάτων
1. Εισαγωγή
Η εταιρεία μας εκτιμά, από την προμελέτη που έχει κάνει, ότι από την συνολική επιφάνεια των 6.150 στρεμμάτων της εν λόγω έκτασης θα μπορούσαν να δομηθούν τα 1.800 - 2.200 στρέμματα...............
Από την προμελέτη μας ορίζουμε ότι τα συνολικά τ.μ. της δόμησης οικιστικού συνόλου μαζί με τους χώρους της ισόγειας επιφανείας θα είναι το μέγιστο 3.300.000 τ.μ.
Η εταιρεία ταυτίζει τα τ.μ. της συνολικής δόμησης των 3.300.000 τ.μ. σε ισόποσες υπό έκδοση ομολογίες του Ελληνικού Δημοσίου.
Η έκταση που θα δομηθεί θα κατανεμηθεί σε 5 ή 6 θεματικές οικιστικές ενότητες.
Οι βοηθητικοί χώροι που θα προκύψουν από την μελέτη για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους θα διαφοροποιούν μόνο την τιμή πώλησης των κατοικιών και δεν θα επηρεάζουν τη σχέση δομημένης επιφάνειας με τις εκδοθείσες ομολογίες.
Όλες οι προμελέτες και σκέψεις μας επί του ακινήτου προέρχονται μόνο από πληροφόρηση μέσω διαδικτύου όπως αεροφωτογραφίες κλπ, καθόσον η όλη προεργασία έγινε με βάση την εχεμύθεια και την μη δημοσιοποίηση προς αποφυγή της διαρροής του μοντέλου οικιστικής ανάπτυξης που έχουμε προδιαγράψει και το οποίο θεωρούμε πνευματική μας ιδιοκτησία ως Εταιρεία.
Η μοναδικότητα της θέσεως του παραπάνω ακινήτου (εφαπτόμενου θαλάσσης, εντός αστικού ιστού, το μέγεθός της έκτασης, οι κλιματολογικές συνθήκες, η γειτνίαση με αρχαιολογικούς – τουριστικούς τόπους), ενδείκνυται για χρήση μόνιμης - παραθεριστικής κατοικίας και σε συνδυασμό με τους χώρους πρασίνου - θεματικού πάρκου, έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό σημείο αναφοράς για την χώρας μας.