eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Αξιόλογες, Σεβαστές Κυρίες της ομάδας ενεργών πολιτών της Ερμιόνης



Με έκπληξη διάβασα το ρεπορτάζ σας , σε ότι αφορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιόνης .

Χωρίς καμιά έγκυρη ενημέρωση σας και πληροφόρηση σας από το Δ.Λ.Τ.Ε. έχετε προβεί σε ανακρίβειες , προσβλητικά και δυσφημιστικά σχόλια για το Ν.Π.Δ.Δ.

Θεωρώ ότι όλα τα μέλη του Δ.Λ.Τ.Ε. είναι επιτυχημένοι, καταξιωμένοι πολίτες και επαγγελματίες που και γνώσεις έχουν και γούστο και παράγουν έργο.

Ο προγραμματισμός και.....
....... η υλοποίηση έργων γίνεται πάντα νόμιμα , με διαφανείς διαδικασίες και στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων.


Παρότι μέλος σας, που δεν δικαιολογείται να μην ξέρει ,η κα Ρίνα ΛΟΥΜΟΥΣΙΩΤΗ έχει τελέσει μέλος του Δ.Λ.Τ.Ε. ξεχνά όπως φαίνεται τους χώρους ευθύνης , αρμοδιότητας και τις διαδικασίες εκτέλεση έργου .


Σας υπενθυμίζω λοιπόν για την αποκατάσταση της αλήθειας ότι χώρος ευθύνης του Δ.Λ.Τ.Ε. είναι από το γήπεδο Ερμιόνης έως την οικία Τράκη χαρακτηρισμένη ως Εξομοιούμενη ζώνη και από την οικία Τράκη έως το Ξενοδοχείο ΓΑΝΩΣΗ Ιουλία ως χερσαία ζώνη .Επίσης από το Εξωκλήσι Άγιος Ιωάννης έως Μαγούλα (οικίες Μήτσου ) ως χερσαία ζώνη .


Ως εκ τούτου δεν έχουμε καμιά αρμοδιότητα και ευθύνη σαν Δ.Λ.Τ.Ε. στην περιοχή Κουβέρτας και οπουδήποτε αλλού.


Κατά την διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών παγκακίων με καλύτερης αισθητικής και ποιότητας μόνο δύο παγκάκια περίσσεψαν για ολική καταστροφή.


Όλα τα γερά παλαιά παγκάκια συμπλήρωσαν τα κενά και τοποθετήθηκαν στην εξομοιούμενη ζώνη προς το γήπεδο.


Αυτά τα δύο παγκάκια της ολικής καταστροφής τοποθετήθηκαν απέναντι από το Υπολιμεναρχείο Ερμιόνης μαζί με τους τρύπιους κάδους απορριμμάτων ώστε να μεταφερθούν για την ανακύκλωση .


Εκεί τα είδαν , τα ζήτησαν και τα πήραν ενεργοί κάτοικοι της περιοχής Κουβέρτας για να τα επιδιορθώσουν (αν γινόταν ) και να τα ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ στην περιοχή τους ώστε να ξεκουράζονται ηλικιωμένοι περιπατητές .


Δεν παρεμβήκαμε με κανένα τρόπο στην συγκεκριμένη περιοχή .


Τα Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιόνης δεν μπορεί να εκτελέσει έργο ή οποιαδήποτε εργασία σε χώρο μη αρμοδιότητας του και έπρεπε να το γνωρίζει η κα ΛΟΥΜΟΥΣΙΩΤΗ.


Ο, Η δαιμόνιος-α ρεπόρτερ δεν έκανε σωστά την έρευνα , δεν ενημερώθηκε από το Δ.Λ.Τ.Ε. η την Λιμενική Αρχή Ερμιόνης ώστε έγκυρα να γράψει την αλήθεια .


Βέβαια αν ηθελημένα και σκόπιμα προτρέχετε και χωρίς επιβεβαιωμένες πληροφορίες δημοσιοποιείτε άρθρα ίσως να έχετε άλλους σκοπούς και στόχους .


Δεν δίνονται λύσεις από το διαδίκτυο και την παραπληροφόρηση .


Παρακαλώ προς αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσετε τους επισκέπτες του BLOG σας , ότι καμία ευθύνη η συμμετοχή έχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιόνης για τις συγκεκριμένες κατασκευές.


Μην πέφτετε σε ολισθήματα και εμπαθείς γραφές .


Για την κακογουστιά ,την ακαλαισθησία και την άσκοπη χρήση μπετόν μπορείτε να απευθυνθείτε εγγράφως στο Δήμο Ερμιόνης ,στην Κτηματική Υπηρεσία Ν.Αργολίδας και στο Υπολιμεναρχείο Ερμιόνης λόγω αρμοδιότητας τους για τις περαιτέρω ενέργειες .


Έχω ξαναπεί και δημόσια ότι είμαι πάντα στην διάθεση σας και θέλουμε την συνεργασίας σας προς όφελος του Περιβάλλοντος και του Τόπου μας.




Φιλικά



Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ε.



Παναγιώτης Μέξης