eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Δημόσια καταγγελία από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Τσαμαδό για συνδημότη μας που βρομίζει , προσβάλλει και άσεβεί στο περιβάλλον..."

Καταγγελία βόμβα από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Τσαμαδό για συνδημότη μας που  βρομίζει , προσβάλλει και άσεβεί απέναντι στο περιβάλλον , στους συνδημότες και σε εργαζόμενους πετώντας ογκώδη κλαριά, αντικείμενα και άλλα σκουπίδια , χύμα στους δρόμους..

Με μια καταγγελία Καταπέλτη ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Τσαμαδός δείχνει και στηλιτεύει δημόσια την κατάντια και την κουλτούρα με την οποία κάποιοι δεν σέβονται τίποτα και κανέναν.Οι εικόνες δείχνουν ογκώδη κλαριά , μέρος δέντρων κομμένων, αντικείμενα χύμα πεταμένα στους δρόμους, μια κατάπτυστη πρακτική εις βάρος όλων.Ο κ. Τσαμαδός Το όνομα δεν το αποκαλύπτει και ούτε εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι αλλά όπως φαίνεται το θέμα παίρνει δημόσια μεγάλες διαστάσεις.Να ήταν ένα τυχαίο περιστατικό;Μια τυχαία πρακτική;
Ίδωμεν...

Διαβάστε παρακάτω όλη την καταγγελία του Αντιδημάρχου Γιάννη Τσαμαδού που δημοσίευσε μεταξύ άλλων και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

 

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δε σέβονται ούτε το αγώνα των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας που μαζεύουν τα απορρίμματα με τα χέρια τους ούτε την εικόνα του Δήμου μας ούτε καν αυτήν της γειτονιάς τους. Κλαδεύουν τα δέντρα του κήπου τους και τα εναποθέτουν Σάββατο βράδυ που δεν λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας δίπλα στους κάδους απορριμμάτων αρκεί να μην τα έχουν στην αυλή τους. Είμαστε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε τον Δήμο μας και να τον διατηρήσουμε καθαρό με κάθε τρόπο. Γι αυτό για εμάς αποτελεί πλέον μονόδρομο η πιστή τήρηση του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου μας και η επιβολή προστίμων που προβλέπονται σε αυτόν σε όσους δεν συμμορφώνονται.
Καλώς η κακώς ο τόπος μας είναι πολύ μικρός και τους γνωρίζουμε όλους. Η Καθαριότητα του Δήμου μας δεν είναι μόνο υπόθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας αλλά όλων μας.
Γιάννης Τσαμαδός. 
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας .