eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ: ''Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!''


Με αφορμή την κορυφαία και πρωτόγνωρη για όλη την Ερμιονίδα εκδήλωση των Βραβείων Πολιτισμού Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπο την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Όσοι παρευρεθήκαμε στο προαύλειο χώρο του Δημαρχείου αλλά και όσοι παρακολούθησαν απ΄όλα τα μέσα και τους Πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς την εκδήλωση της 4ης Αυγούστου 2018 στην Ερμιόνη συμφωνούν τουλάχιστον, στα παρακάτω:

ΕΡΜΙΟΝΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ – ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ –ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ !

Για την κυρία Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο απ΄αυτά που ειπώθηκαν προχθές εκτός από μια προσφώνηση που έχουμε όλοι οι Ερμιονίτες μέσα μας για την συμπατριώτισσά μας που με το μεγάλο έργο της έχει αναδειχτεί ως η πιο γνωστή Ελληνίδα παγκοσμίως !

<<Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!>>

Ήτανε Μάϊος του 2016 όταν ο συμπατριώτης μας Θωμάς Σκούρτης αποτύπωσε εμπεριστατωμένα την ιδέα και...
τη σκέψη του σε χαρτί και μας την έφερε επίσημα προς ψήφιση στη δημοτική κοινότητα Ερμιόνης για να πραγματοποιούνται στη πόλη μας τα ‘’Βραβεία Πολιτισμού Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη’’.

Ένας νέος ,πετυχημένος και δραστήριος συνδημότης μας που για πολλοστή φορά συμβάλλει στα κοινά με τον τρόπο του παρουσιάζοντάς μας μια μεγαλειώδη εκδήλωση που ξεπερνάει τα όρια της Επαρχίας ακόμα και της Ελλάδας και αποδεικνύει πως οι νέοι του τόπου μας είναι η ελπίδα ,το μέλλον της Ερμιόνης αλλά και της Ερμιονίδας γενικότερα.

Επειδή η ενασχόληση μου και η προσφορά μου στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση από νεαρή ηλικίαέχει στόχο και σκοπό να αφήσει έργο και στην επόμενη γενιά από εμάς, είμαι πεπεισμένος πως αυτή εδώ η εκδήλωση που είχαμε την τύχη να στηρίξουμε και να ψηφίσουμε , η θέσπιση των Βραβείων Πολιτισμού Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη είναι ένα απ΄ αυτά που θα μείνει παρακαταθήκη στη νέα γενιά και όπως γράφει το αποφασιστικό θα αποτελέσει κίνητρο για τη νεολαία μας ώστε οι νέοι μας να ασχολούνται ενεργά αναδεικνύοντας και διασώζοντας τον πλούσιο πολιτισμό ,τα ήθη και εθιμα του τόπου μας!

Είμαι υποχρεωμένος για την ιστορία και την ενημέρωση σας να σας δημοσιεύσω την 13/2016 όμοφωνη απόφαση της δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης μαζί με την πρωτοκολλημένη αίτηση του συνδημότη μας ως προς την θέσπιση των ‘’Βραβείων Πολιτισμού Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη’’. 

Μετά βέβαια από την 13/2016 Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας ψήφισε και επικύρωσε με την σειρά του τον θεσμό ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ