eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

''Ο Ανάργυρος Λεμπέσης ξεφυλλίζοντας... το μοναδικό αρχείο της ιστορίας του Δήμου Ερμιόνης!''


 ''Ο Ανάργυρος Λεμπέσης ξεφυλλίζοντας... το μοναδικό  αρχείο της ιστορίας του Δήμου Ερμιόνης!''


Αγαπητοί συνδημότες,



Είχα την τύχη επί Δημαρχίας μου να επισκευαστεί και να διαμορφωθούν ο εσωτερικός και ο αύλειος χώρος του Σχολείου Συγγρού.


Επίσης να κατασκευαστεί η θεατρική σκηνή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιόνης με την 93/2003 απόφασή του ψήφισε την σύσταση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ» ΦΕΚ /Β/1319/2003.


Σ’ αυτό το πνευματικό κέντρο μεταξύ των άλλων εκδηλώσεων έγινε και η τελετή λήξης της εκστρατείας «ΕΛΠΙΔΑΣ» εκδήλωση που την παρουσίασαν και την πρόβαλαν έγκριτοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, κ.κ. Αγλαΐα Κυρίτση (μετά βουλευτής Επικρατείας) και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Εικονολήπτης και υπεύθυνος επικοινωνίας ο συμπατριώτης μας Θωμάς Σκούρτης που ήταν και ο Eμπνευστής της εκστρατείας «ΕΛΠΙΔΑΣ» στον τόπο μας.


Μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας, αφού αποσπάσματα αυτής της μοναδικής για την Ερμιόνη εκδήλωσης προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία της Ερμιονίδας από τον παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικό οργανισμό CNN.


Επίσημη προσκεκλημένη της Προέδρου «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρίας Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη η χήρα του Αμερικανού Γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι η κυρία Έθελ Κένεντι.


Περισσότερα από την εκδήλωση περιγράφονται στην εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.

Σας δημοσιεύω και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που είχε προβληθεί στα Δελτία ειδήσεων της Δημόσιας τηλεόρασης(EΡΤ) .







Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης