Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.....

γράφει στο Eικονοσκόπιο η έμπειρη μαγείρισα Μαρία Αριτσακλίδου.....


ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ


Υλικά:
6 χοιρινές μπριζόλες
6 φέτες γκούντα ή κασέρι
2 ντομάτες σε λεπτές φέτες
2 αυγά
Αλεύρι
Φρυγανιά τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά καλά. Αλατοπιπερώνουμε....
..... και πανάρουμε τις μπριζόλες
(τις περνάμε από το αλεύρι, μετά από τα χτυπημένα αυγά και στο τέλος από την τριμμένη φρυγανιά)
Τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε για λίγη ώρα σε απορροφητικό χαρτί. Προσθέτουμε
πάνς σε κάθε μπριζόλα φέτες φρέσκιας ντομάτας και τις καλύπτουμε με μια λεπτή φέτα τυριού.
Τις βάζουμε σε ένα ταψί στο γρίλ για λίγη ώρα μέχρι να λιώσει το τυρί.