Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.....

γράφει στο Εικονοσκόπιο η έμπειρη μαγείρισα Μαρία Αριτσακλίδου......

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΕΤΑ

Υλικά:
1 κιλό γαρίδες
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ
1/2 κιλό σκληρή φέτα (σε μικρά κομματάκια)
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο λάδι

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις γαρίδες και...
... κόβουμε τα μουστάκια. Στη συνέχεια
τις βάζουμε να βράσουν στην κατσαρόλα με 1 ποτήρι νερό περίπου.
Μόλις πάρουν μια βράση, προσθέτουμε τα ντοματάκια, το αλάτι, το πιπέρι,
το λάδι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τέλος, αφού έχει δέσει η σάλτσα, βγάζουμε την κατσαρόλα 
από την φωτιά
και προσθέτουμε την φέτα. 
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε την φέτα να λιώσει.