Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ......

γράφει στο εικονοσκόπιο η έμπειρη μαγείρισα Μαρία Αριτσακλίδου.......

ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ



Υλικά:
4 φέτες γαλέο
4 κουταλιές φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μουστάρδα σκόνη
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση:
Βάζουμε τις φέτες του ψαριού σ' ένα ταψί και προσθέτουμε όλα τα υλικά διαλυμένα στο κρασί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς......
..... περίπου για μισή ώρα, γυρίζοντας κατά διαστήματα προσεκτικά τις φέτες. Αν θέλουμε, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το γαλέο με ξιφία ή τόνο, πάντα σε φέτες.