eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

''Ο Κουτούβαλης με ισχυρά ντοκουμέντα και με την προσωπικότητά του, αποδόμησε τον κ. Μαργέτα και την Μείζονα αντιπολίτευση περί πολιτισμού και δωρεάν εισόδων (VIDEO)!''

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΕΤΑ:
- Δεν ξέρω αν έχετε ασχοληθεί ποτέ με κάποιον πολιτιστικό σύλλογο ,
- Δεν ξέρω αν έχετε βγεί 
ποτέ μπροστά να στήσετε έστω και μιά παράσταση ,
-Στηρίζω όλα μου τα χρόνια απο μικρό παιδί όλους τους συλλόγους, εχώ δώσει τη ζωή μου στον πολιτισμό!


  • Αποδόμησε την πρωτολογία Μαργέτα και με την απο καρδιάς τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Δαμιανός Κουτούβαλης έθεσε αίολο και ανούσιο το 17ο θέμα (όπως είχε διατυπωθεί) από την μείζονα αντιπολίτευσης που σημειωτέον ενώ ήταν εισήγηση του κ. Μαργέτα και της μείζονος αντιπολίτευσης είχαν παραμείνει μόνο δυο Δημοτικοί σύμβουλοι απο την πλευρά του συνδυασμού του κ. Μαργέτα υποβαθμίζοντας μ΄αυτόν τον τρόπο αυτό το τόσο σοβαρό θέμα του πολιτισμού.

Με μια τοποθέτηση φωτιά που χτυπάει στην καρδιά κάθε Δημότη που θέλει τους αιρετούς υπηρέτες του Λαού, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δαμιανός Κουτούβαλης φανερά φορτισμένος έβαλε κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευση και με μια ευθεία επίθεση αγανάκτησης ξεδίπλωσε τις εκδηλώσεις που ο ίδιος μπροστάρης και όλοι οι αιρετοί συνέβαλαν με προσωπική εργασία για 90 και πλέον εκδηλώσεις με πενιχρά οικονομικά σε σχέση με τον όγκο των εκδηλώσεων και του προσωπικού του Δήμου.Αποδόμησε όλη την πρωτολογία του κ. Μαργέτα περί πολιτισμού δωρεάν εισόδων.Ο κύριος Μαργέτας αμέσως μετά πήρε το λόγο και απάντησε για το γέννημα θρέμμα , για τις εκλογές του 1998 και για τους 400 ψήφους που είχε πάρει ενώ ο κ. Γεωργόπουλος είχε πάρει 800 , χωρίς να δώσει καμία απάντηση στον Δαμιανό Κουτούβαλη .

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ :