eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Οι πολιτικές προεκλογικές μπαρούφες της μόνιμης πια, υποψήφιας βουλευτίνας...''

''Τώρα, εάν ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος είναι και αυτός πιστός στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα εάν είναι και ευεργετημένος από αυτήν και δεχτεί αυτήν την μόνιμη υποψήφια βουλευτίνα στον συνδυασμό του ως υποψήφια μετά από όλες αυτές τις ύβρεις προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό της Χώρας, είναι αποκλειστικά και μόνο δικό του το πρόβλημα και κανενός άλλου.''




Αγαπητοί συνδημότες,

Το πολιτικό μου αισθητήριο που δεν πέφτει εύκολα έξω, να μου το θυμηθείτε αυτά τα ερμαφρόδιτα πολιτικά καμώματα του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης και της μόνιμης πια υποψήφιας βουλευτίνας καταμαρτυρούν ότι αυτή θα ακολουθήσει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης στον συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές, που θα επιλέξει αυτός να συμμετάσχει.

Θα μου πείτε, μα καλά αυτή καταφέρεται κατά των Δημάρχων που είναι πιστοί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Βλέπε δημοσίευμα της Τρίτης 4 Απριλίου 2023. ΣΤΑΜ.ΝΤΑΜ.
(Φωτό 04.04.2023)



Σας απαντώ. 
Ξέρει και αυτή από αυτά τα πολιτικά σαλταρίσματα. Παλιά της τέχνη κόσκινο.

Αυτή, στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 είχε ακολουθήσει τότε τον Πρόεδρο της σημερινής Κοινότητας Ερμιόνης. 
Τότε που ήθελαν να νικήσουν τον Λεμπεσισμό όπως συχνά πυκνά ομολογεί  αυτή.

Τότε αυτό που κατάφεραν αυτοί οι δύο ήταν, ούτε ο σημερινός Πρόεδρος να γίνει ΠΟΤΈ Δήμαρχος ούτε και αυτή Δημοτική Σύμβουλος.

Αγαπητοί συνδημότες,

Πριν σας παραθέσω αυτά τα χαρτάκια, αυτά τα ντοκουμέντα, που πρέπει να αναφέρω,
ότι δηλαδή, αυτή τη γλώσσα που χρησιμοποίησε αυτή η μόνιμη υποψήφια βουλευτίνα στη προεκλογική περίοδο δεν την χρησιμοποίησε κανένας άλλος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η προεκλογική εκστρατεία των άλλων υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, ήταν άψογη και αξιοπρεπής.

Δείτε παρακάτω ΣΤΑΜ. ΝΤΑΜ. δημοσίευμα της 10ης Απριλίου 2023 στο οποίο καταφέρεται αυτή, κατά του Πρωθυπουργού της Χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
(Φωτό 10.04.2023)





Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης μετά από αυτό το δημοσίευμα που η μόνιμη υποψήφια βουλευτίνα βρίζει με αυτά τα λόγια τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνει ότι είναι πιστός στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά σπεύδει με επίσημο δελτίο τύπου της Κοινότητας Ερμιόνης να της ευχηθεί καλή επιτυχία.

Βλέπε αποσπάσματα από το δημοσίευμα της 24ης Απριλίου 2023. ΣΤΑΜ. ΝΤΑΜ.
(Φωτό 24.04.2023)


Αυτή η μόνιμη υποψήφια βουλευτίνα μετά τις ευχές του Προέδρου έρχεται δριμύτερη μια μέρα πριν από τις εκλογές. 

Μάλιστα, προβλέπει σαν άλλη Πυθία, ότι 24 ώρες έμειναν στον Μητσοτάκη και στην παρέα του να πάρει το καράβι και να πάει στη βίλα του, στην Τήνο. 

Τρομάρα της!!!

Βλέπε δημοσίευμα 20ης Μαΐου 2023. ΣΤΑΜ. ΣΤΑΜ.
(Φωτό 20.05.2023)


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης δεν αρκέστηκε μόνο στις έγγραφες ευχές του. 

Έβαλε τα καλά του ρούχα, έβαλε τη γραβάτα του, φόρεσε το ψάθινο καπέλο του και στήθηκε στην εξώπορτα των εκλογικών τμημάτων της Ερμιόνης. 

Εκεί, δήθεν τυχαία ήταν παρών και ο δαιμόνιος παπαράτσι και τους απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό, αγκαλιασμένους... 

Βλέπε δημοσίευμα της 21ης Μαΐου 2023. ΣΤΑΜ.ΝΤΑΜ.
(Φωτό 21.05.2023)



Αγαπητοί συνδημότες,

Τώρα, εάν ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος είναι και αυτός πιστός στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα εάν είναι και ευεργετημένος από αυτήν και δεχτεί αυτήν την μόνιμη υποψήφια βουλευτίνα στον συνδυασμό του ως υποψήφια μετά από όλες αυτές τις ύβρεις προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό της Χώρας, είναι αποκλειστικά και μόνο δικό του το πρόβλημα και κανενός άλλου.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εγώ ένα έχω να πω. Οι ψηφοφόροι της Ερμιονίδας έχουν και γνώση και μνήμη και ξέρουν πολύ καλά ποιον θα επιλέξουν και ποιον θα καταμαυρίσουν με την ψήφο τους.

Εις το επανιδείν.

 Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης