eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΣΚΟΥΠΙΔΙΛΑ ΣΤΟΠ:''Τους ξετίναξε εκλογικά, τους διέλυσε διοικητικά και τους Νίκησε κατά κράτος στην καθημερινότητα !''

- ΣΚΟΥΠΙΔΙΛΑ ΣΤΟΠ

- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΠ

- ΔΕΣΦΑΚ ΣΤΟΠ

- ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΣΤΟΠ

- ΚΑΛΠΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ - ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΠ




Γράφει ο Χρήστος απο τη Θερμησία:


«Τους ξετίναξε εκλογικά, τους διέλυσε διοικητικά και τους Νίκησε κατά κράτος στην καθημερινότητα !»


Το ένα απορριμματοφόρο πίσω απ΄τ΄άλλο με μια Ερμιονίδα ν΄αστράφτει (μέσα στο κατακαλόκαιρο) απο καθαριότητα - προσφορά στο δημότη και ο Γεωργόπουλος καβάλα στ΄αλογο ατένιζει το μέλλον της Ερμιονίδας.

Πρωτόγνωρα πράγματα στο Δήμο Ερμιονίδας μετά απο 10 χρόνια.

Κι όμως παρά τις επιτυχίες και την καθημερινή δουλειά που πετάει ο Γιάννης Γεωργόπουλος αντί να καβαλήσει το καλάμι, να προσβάλλει συνεργάτες και να κομπορημονεί(σημάδια του παρελθόντος), αυτός ο Δήμαρχος κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο και συζητά μαζί με το λαό και τους δημότες, παραμένει ο ίδιος όπως όλοι τον γνωρίσαμε: 

Ηθικός, ταπεινός , ευγενής , δουλευταράς , επικοινωνιακός και το κυριότερο απευθύνεται με σεβασμό σε ΟΛΟΥΣ τους Δημότες της Ερμιονίδας και τους κοιτάει στα μάτια, με καθαρό βλέμμα και καθαρά χέρια!

Κόντρα σ΄αυτά τα πάρτυ των σφαγείων και σ΄αυτές τις γάγγραινες που βούταγαν βαθιά το χέρι μέσα στο μέλι, με τυχόν καταθέσεις...και τυχόν αγοροπωλησίες στο Κουνούπι, με ''ανατομίες ενός εγκλήματος'' κατά το παρελθόν της Ερμιονίδας.

Με νομιμότητα και συνέπεια όπως έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, θα κυνηγήσει τα ''νοσηρά μιάσματα'' της κοινωνίας που εξυβρίζουν συκοφαντούν και προσβάλλουν κατ΄ επανάληψη και με κάθε τρόπο τον Δήμο Ερμιονίδας και την εν γένει εικόνα της περιοχής.

Και να φανταστείτε έχει ακόμα 2 ολόκληρα χρόνια να εφαρμόσει το έργο του.

Κι αν ολα αυτά ενοχλούν κάποιους επιτήδειους, αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους, θα το χωνέψουν...σαν τα κοτόπουλα, τις συκωταριές και  τα μπριζολάκια απο τη ΔΕΣΦΑΚ...