eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Σήμερα, η Ερμιόνη μας, έχει ΜΟΝΙΜΑ εγκατεστημένο, Περιφερειακό Ιατρείο''



ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Σήμερα, η Ερμιόνη μας, έχει ΜΟΝΙΜΑ εγκατεστημένο, Περιφερειακό Ιατρείο''

 


Αγαπητοί Συνδημότες, στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, να δηλώσει όλη την περιουσία του Δήμου, στο Εθνικό Κτηματολόγιο, ζήτησε και από εμένα τη βοήθεια μου, για την περιουσία που αφορά τον τέως Δήμο Ερμιόνης, λόγω της πολύχρονης Δημαρχειακής μου θητείας σε αυτό τον Δήμο.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Το μυαλό μου, γύρισε κάμποσα χρόνια πίσω, τότε, που το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιόνης με την υπ. αριθ. 140/1977 ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του, παραχώρησε το Δημοτικό Οικόπεδο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου Ερμιόνης. (βλέπε απόφαση).



Ο θεμέλιος λίθος τοποθετήθηκε απο τον τότε πρόεδρο του Νοσκομείου Ναυπλίου - ιερέα Ηλία Αλευρά και η κατασκεύη του Ιατρείου, έγινε από τον αείμνηστο Θανάση Παπαφράγκου.


Μαζί με τον πατέρα Νικόδημο, στην λειτουργία του αγιασμού της θεμελίωσης, συλλειτούργησαν ο π. Γιάννης Αμπελάς, ο π. Ηλίας Αλευράς και οι αείμνηστοι ιερείς παπά Παναγιώτης Δασκαλοθανάσης και παπά Γιώργης Κρητσωτάκης.

Σε εκείνη την ΙΣΤΟΡΙΚΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης, είχαν συμμετάσχει και συναποφασίσει για την παραχώρηση του οικοπέδου, οι  αείμνηστοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ερμιόνης Κοσμάς Κωστελένος και Χρήστος Δάγκλης.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σήμερα, η Ερμιόνη μας, έχει ΜΟΝΙΜΑ εγκατεστημένο, Περιφερειακό Ιατρείο.


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ