eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα προς Δημήτρη Σφυρή : Καθαρός ουρανός, τις δικές σας αστραπές δε φοβάται !


Για να τελειώνουμε κύριε Σφυρή, δεν χρησιμοποιούμε το θέμα του Γυμνασίου για μικροπολιτικές σε καμία περίπτωση. Πρώτοι εμείς στην Δυνατή Ερμιονίδα είπαμε πως για τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν ανεχόμαστε όμως το ψέμα και την υποκρισία σας. Από τον Σεπτέμβρη εάν είχατε ασχοληθεί με το θέμα κύριε Σφυρή θα ξέρατε το πρόβλημα και θα είχατε φέρει το θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο ώστε όλοι μαζί να πιέζαμε για την άμεση λύση.
Λέτε ο Σύλλογος Γονέων να συνέταξε το κείμενο στις 31/01/2019 και σε εσάς να το έστειλε στις 05/02/2019; Δείγμα μεγάλης υποκρισίας από μέρους σας !
Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας του Δήμου τι έχει κάνει μέχρι σήμερα για το θέμα ; Δεν το γνώριζε ;

Για του λόγου το αληθές κύριε Σφυρή η δική σας παρέμβαση έγινε μετά και από εκείνη του Βουλευτή Αργολίδας στις 01/02/2019, άρα χρονικά είστε εκτός και αυτό δηλώνει ξεκάθαρα την αδράνεια σας. Ο Δήμαρχος πρέπει να γνωρίζει πάντα τα προβλήματα του τόπου του και όχι να περιμένει, από επιστολές και δημοσιεύματα, ενημέρωση!


Κάνετε λόγο κύριε Σφυρή για αντιπολιτευτικές τακτικές, που κατ΄ εσάς, συμπίπτουν με κάποιους άλλους. Κοιτάξτε δίπλα τους και θα δείτε ξεκάθαρα τα κοινά ΣΑΣ.
Τέλος αναφέρεστε σε debate που έχετε ζητήσει να γίνουν. Δεν τα αρνηθήκαμε ποτέ εμείς στην Δυνατή Ερμιονίδα. Οργανώθηκε debate και δεν παραβρέθηκε ο επικεφαλής μας κύριος Γιάννης Γεωργόπουλος; ΟΧΙ !!! Επιθυμούμε περισσότερο από σας κάθε δημόσιο διάλογο διότι όντως, μέσα από αυτόν, θα φανεί πραγματικά το ανύπαρκτο έργο σας, τα ψέματα και η υποκρισία σας. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που πέντε χρόνια τώρα δεν τολμήσατε να κάνετε κανένα δημόσιο απολογισμό προς τους δημότες μας, όπως ρητά προβλέπει ο νομός.
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται κύριε Σφυρή, ποσό μάλιστα όταν αυτές οι αστραπές προέρχονται από έναν αποτυχημένο απερχόμενο Δήμαρχο.
Για να μην ξεχνιόμαστε όμως, μόνο σε αυτό το θέμα της Παιδείας «δώσατε κάποιες απαντήσεις», στα ερωτήματα που σας θέσαμε. Για τα Καύσιμα και τα Όργανα Γυμναστικής που αφορούν το δημοτικό χρήμα, δεν είδατε τα αντίστοιχα δημοσιεύματα ώστε να απαντήσετε και σε αυτά δημόσια;
Ίσως για αυτά, τηρείται με ευλάβεια σιγή ιχθύος!


Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας