eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Την σπαρταριστή κωμωδία "Γουρούνι στο σακί" ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα του "Καββαδία"


Η Θεατρική Ομάδα του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού "Ο Καββαδίας" σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την σπαρταριστή κωμωδία "Γουρούνι στο σακί" του Ζωρζ Φεϋντώ, ένα έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες οι οποίοι χωρίς να το καταλάβουν παγιδεύονται σε παράλογες καταστάσεις. 



Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό και θα επαναληφθεί στις 3, 9, 10, 16 και 17 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6932910910.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Υπόθεση:

Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που συνέθεσε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει, παρασύρεται από μια σειρά αναπάντεχων συμπτώσεων. Σιγά σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πρόκειται για μια κωμωδία που συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τη λογική και το παράλογο, οδηγώντας καθημερινούς ανθρώπους στα άκρα.